Αποστολή στο σπίτι

Ψωνίστε ό,τι τραβάει η όρεξη σας και αφήστε τα βάρη σε εμάς! Δωρεάν αποστολή στο σπίτι σας! Εμπειρία στο χώρο, 133 χρόνια παράδοση και εξειδίκευση.
Δείτε περισσότερα εδώ

Αγορά με δοκιμή

Κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, στα καταστήματα των Αγνομάρκετ-Meat πραγματοποιούνται BBQ, όπου οι πελάτες μπορούν, πριν αγοράσουν, να ζητήσουν γευστική δοκιμή από τα προϊόντα BBQ που επιθυμούν να αγοράσουν.

Καταστήματα

Με τέσσερα από τα πιο σύγχρονα και μεγαλύτερα καταστήματα λιανικής κρεάτων στην Αττική, στον Άγιο Δημήτριο (Θεομήτορος 50), Καλλιθέα (Αριστείδου 34), Βύρωνα (Φαιάκων 1-5), στην Δάφνη (Λ. Αλέξανδρου Παπαναστασίου 7) και στο Πεστέρι (Λ.Θηβών 80)

Παρασκευαστήριο

Στα Αγνοmarket-meat, διαθέτουμε δικό μας, ιδιόκτητο παρασκευαστήριο, 1.100 τμ, όπου κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας παράγουμε καθημερινά τα δικά μας ποιοτικά προϊόντα. Παράλληλα, μέσα από συνεχείς εκσυγχρονισμούς στις εγκαταστάσεις μας καταφέρνουμε να διατηρούμε ένα άριστο περιβάλλον και ένα μοναδικό επίπεδο υπηρεσιών προκειμένου να διατηρούμε μια μοναδική σχέση με τους πελάτες μας.

Τεράστια ποικιλία

Έχοντας απευθείας και άμεση συνεργασία με τους καλύτερους Έλληνες κτηνοτρόφους αλλά και πιστοποιημένους οίκους της Ευρώπης κατορθώνουμε να παρέχουμε στον πελάτη μας μια μεγάλη ποικιλία από είδη. Έτσι, προϊόντα όπως Ox-tail (μοσχαρίσια ουρά), γουρουνόπουλα, καρδιές μοσχαρίσιες, πατσάς μοσχαρίσιο, χτένι μοσχαρίσιο, που συνήθως χρειάζεται να γίνουν παραγγελία στον κρεοπώλη της γειτονίας, τα βρίσκετε καθημερινά στα Αγνομάρκετ Meat.

Εξαιρετική ποιότητα

Άριστη ποιότητα προϊόντων, με πιστοποίηση HACCP για τη διαχείριση ασφάλειας τροφίμων και φυσικά βεβαιώσεις υγιεινής για όλους τους χώρους εργασίας.


Ανθρώπινη εξυπηρέτηση

Έχοντας μεγάλη γνώση και εμπειρία από το χώρο του κρέατος, στα Αγνοmarket-meat γνωρίζουμε πως δεν είναι μόνο το καλό προϊόν που κρατά ικανοποιημένο τον καταναλωτή. Γι' αυτό και πέρα από την ποικιλία στοχεύουμε φυσικά και στην καλύτερη εξυπηρέτησή του. Για το σκοπό αυτό, όλο το ανθρώπινο δυναμικό - που ξεπερνά σήμερα τα 120 άτομα, με διαρκείς επιμορφώσεις και σεμινάρια, κατέχει υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης, ώστε να είναι ανά πάσα στιγμή σε θέση να ικανοποιήσει στο έπακρο, τους υψηλούς στόχους που θέτουμε καθημερινά, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Ασταμάτητες προσφορές

Συνεχείς, ασταμάτητες προσφορές, σε δεκάδες είδη, με ενημέρωση εντός των καταστημάτων, στο site, στο www.agnomarket-meat.gr αλλά και στο facebook, www.facebook.com/agnomarketmeat.

Τα προϊόντα μας

Πέρα από τη μεγάλη ποικιλία κρεάτων αλλά και κρεατοσκευασμάτων από κάθε είδος, στα καταστήματά μας μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε σε εκπληκτικές τιμές και μια σειρά από δικά μας, ελληνικά προϊόντα, τους λαχταριστούς Αγνομεζέδες, που παράγουμε καθημερινά στο εργαστήριό μας, κάτω από τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας. Δείτε περισσότερα εδώ.