Όροι διαγωνισμού 

  1. Διάρκεια διενέργειας διαγωνισμού από 6 Ιουνίου - 18 Ιουνίου 2016. 
  2. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται και στα τρία καταστήματα ΑΓΝΟΜΑΡΚΕΤ-meat στον Άγιο Δημήτριο- Θεομήτορος 50, στο Βύρωνα - Νικηφορίδη και Αγίου Φανουρίου και στην Καλλιθέα - Αριστείδου 134. 
  3. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι η αγορά μιας συσκευασίας Λουκάνικων Μυκόνου και μιας συσκευασίας Μοσχαρίσιων Λουκάνικων ή 2 συσκευασίες Λουκάνικων Μυκόνου ή 2 συσκευασίες Μοσχαρίσιων Λουκάνικων. 
  4. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν ένα δελτίο συμμετοχής με τα στοιχεία τους και να το ρίξουν στην ειδική κάλπη που θα υπάρχει στο εκάστοτε κατάστημα. 
  5. 6 τυχεροί νικητές θα κερδίσουν από 1 τριήμερο στο πολυτελές ξενοδοχείο Alas Resort & Spa στη Μάνη, για 2 άτομα. 
  6. Η ανωτέρω προσφορά ισχύει για δύο (2) διανυκτερεύσεις για την περίοδο από  20/06 – 07/07/2016 ή από 30/09/2016 - 31/10/2016 και κατόπιν διαθεσιμότητας δωματίου. Οι νικητές οφείλουν να επικοινωνήσουν οι ίδιοι με το ξενοδοχείο.
  7. Η διαμονή περιλαμβάνει, πρωινό σε μπουφέ και ελεύθερη χρήση του spa του ξενοδοχείου (Jacuzzi, sauna, hammam, γυμναστήριο). Οι νικητές δικαιούνται μια περιποίηση διάρκειας 20' ανά ενήλικα, για το σύνολο της διαμονής τους.  
  8. Οι νικητές έχουν το δικαίωμα να παρατείνουν τη διαμονή τους στο Alas Resort & Spa με κόστος  70,00€ ανά διανυκτέρευση, το οποίο οφείλουν να καλύψουν οι ίδιοι κατά την αναχώρησή τους και πάντα σε συνεννόηση με το ξενοδοχείο.
  9. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα καταστήματα της ΑΓΝΟΜΑΡΚΕΤ-meat στις 20 Ιουνίου 2016.  Τα ονόματα των νικητών θα αναρτηθούν στο επίσημο site της εταιρείας agnomarketmeat.gr, στην επίσημη σελίδα του Facebook/AgnoMarketMeat και στα καταστήματα της εταιρείας. 
  10. Η ΑΓΝΟΜΑΡΚΕΤ-meat  διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει, μειώσει ή να διακόψει τη Διάρκεια της Προωθητικής Ενέργειας ή και να ματαιώσει την Προωθητική Ενέργεια οποτεδήποτε για τεχνικούς, εμπορικούς, λειτουργικούς ή λόγους δημοσίου συμφέροντος ή λόγους ανωτέρας βίας ή γενικά σπουδαίο λόγο και με προηγούμενη ειδοποίηση με μέσο πρόσφορο κατά την εύλογη κρίση της. Οποιαδήποτε αλλαγή θα ανακοινώνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνσης της Διοργανώτριας www.agnomarketmeat.gr και στην επίσημη σελίδα του Facebook.