ΡΟΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΠΥΡΑΤΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ της Katerina Kourebelli

— Συστατικά —
- 1 ρολό χοιρινό
- Λίγο βούτυρο
- 1 μπουκάλι μπύρα
- 2-3 καρότα
- 4-5 Πατάτες
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ρίγανη
— Εκτέλεση —
Τοποθετούμε το ρολό στη γάστρα, το αλείφουμε με λίγο βούτυρο της αρεσκείας μας, το αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε και λίγη ρίγανη. Το βάζουμε στο γκριλ για να ροδοψηθεί και από τις δύο πλευρές. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη μπύρα και το αφήνουμε να ψηθεί σιγά σιγά. Θέλει αρκετή ώρα, μέχρι να δούμε ότι τρυπιέται εύκολα με το πιρούνι. Προσοχή! Η γάστρα πρέπει να είναι συνέχεια σκεπασμένη. Λίγο πριν το τέλος, προσθέτουμε στο ζουμάκι 2-3 καρότα. Μόλις ολοκληρωθεί το ψήσιμο, αφήνουμε το ρολό να "ησυχάσει", προκειμένου να μπορέσουμε να το κόψουμε εύκολα χωρίς να μας διαλυθεί (αν έχετε ηλεκτρικό μαχαίρι ,θα σας κοπεί τέλεια). Στη συνέχεια βάζουμε τα καροτάκια και το ζουμάκι από τη γάστρα μέσα στο multi, τα αλέθουμε φτιάχνοντας μια τέλεια σάλτσα και περιχύνουμε τα κομμάτια από το ρολό και τις πατατούλες.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat