— Συστατικά —

· 1kg ψαρονέφρι σε φέτες
· 3κ.σ. Αγνόλαδο
· 1/2 ποτήρι ημίγλυκο ροζέ ΑγνοMarket Wine
· 1κ.σ. φρέσκο τζίντζερ στον τρίφτη
· 3κ.σ. μέλι
· χυμό από 1 λεμόνι
· 1/2ματσάκι νεροκάρδαμο (προαιρετικά) 
· 4 ραπανάκια σε λεπτές φέτες
· αλάτι - φρέσκο πιπέρι 

— Εκτέλεση —


Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε το τζίντζερ, με το μέλι, το κρασί και τέλος φρέσκο πιπέρι. 
Σε ένα πλατύ τηγάνι, ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το ψαρονέφρι καλά και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρει ένα ωραίο καφετί χρώμα. 

Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Περιχύνουμε το κρέας με το μείγμα μας και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για επιπλέον 5 λεπτά. 
Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού, το νεροκάρδαμο, λίγο ακόμα Αγνόλαδο και τα ραπανάκια. Προσθέτουμε επιπλέον φρέσκο πιπέρι και αλάτι. Ανακατεύουμε τα υλικά και περιχύνουμε με το μείγμα το κρέας. 
Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat