— Συστατικά —

ΥΛΙΚΑ
  • 1,5kg χοιρινές μπουκιές
  • 250g ρύζι της επιλογής σας
  • 3 μικρά χωριάτικα λουκάνικα κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 4 κρεμμύδια ξερά κομμένα στη μέση
  • Μισό φλιτζάνι του καφέ
  • Ξύδι μπαλσάμικο
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 1 ποτήρι μαύρη μπύρα
  • Λίγο Αγνόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

— Εκτέλεση —

Σε μια κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρουμε τα λουκάνικα και τα κρατάμε στην άκρη. Πετάμε το πρώτο λάδι και προσθέτουμε καινούριο, στο οποίο σωτάρουμε τις χοιρινές μπουκιές σε δυνατή φωτιά.
Όταν είναι έτοιμο το χοιρινό και έχει ροδοκοκκινήσει τότε ρίχνουμε μέσα ξανά τα λουκάνικα και σβήνουμε με το ξύδι. Προσθέτουμε το μέλι, τη μπύρα και τα κρεμμύδια, ανακατεύουμε και κλείνουμε το καπάκι της κατσαρόλας αφήνοντας ελάχιστο άνοιγμα για να φεύγουν οι πολλοί ατμοί.
Βράζουμε για 45λεπτά σε μέτρια φωτιά, μέχρι να δέσει η σάλτσα. Συνοδεύουμε ρύζι.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!

Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat