— Συστατικά —

· 1/2kg χοιρινά σουβλάκια
· 1/2kg παϊδάκια γαλοπούλας 
· 1/2kg λουκάνικα ΑγνοMarket Meat 
· 1/2kg κεμπάπ πολίτικο
· 4 ντομάτες κομμένες στα δύο 
· 3 ξερά κρεμμύδια κομμένα στα δύο 
· 3 καλαμπόκια 
· 5-6 πίτες ΑγνοMarket Pita Bread

Για τη μαρινάτα 

· χυμό από 2 πορτοκάλια
· 1/2 φλ. τσαγιού Αγνόλαδο
· χυμό από 1 λεμόνι
· 2κ.σ. μουστάρδα ελαφρώς καυτερή
· 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 
· αλάτι-πιπέρι
· 1κ.γ. δεντρολίβανο ξερό

— Εκτέλεση —

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το χυμό πορτοκαλιού και του λεμονιού με τη μουστάρδα και τη ρίγανη. Μαρινάρουμε το κρέας της γαλοπούλας κατά προτίμηση όλο το βράδυ. Αν δεν είναι εφικτό μαρινάρουμε για τουλάχιστον 2 ώρες.  

Πριν βάλουμε τα παϊδάκια στη σχάρα, τα αφήνουμε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου. 

Ψήνουμε τη γαλοπούλα, τα λουκάνικα, τα κεμπάπ και τα σουβλάκια στη σχάρα. Καλό είναι η φωτιά να είναι δυνατή. 

Δέκα λεπτά πριν βγάλουμε το κρέας από τη φωτιά βάζουμε τις ντομάτες, τα κρεμμύδια και τα καλαμπόκια να ψηθούν. Βάζουμε και τις πίτες προσέχοντας να μην καούν.

Σερβίρουμε σε μεγάλη πιατέλα και συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα. 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat