— Συστατικά —

6 χοιρινές μπριζόλες

Για τη μαρινάτα:
½ φλ. Αγνόλαδο
1 κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο
1 κ.σ. μέλι
2 κ.σ. μηλόξιδο
Αλάτι- πιπέρι
Λίγο νερό

— Εκτέλεση —

Σε ένα σκεύος αναμειγνύουμε τα υλικά για τη μαρινάτα.
Τοποθετούμε στο μείγμα τις μπριζόλες και ελέγχουμε αν τις σκεπάζει - αν χρειαστεί προσθέτουμε κι άλλο νερό. 
Βάζουμε το σκεύος στο ψυγείο για 6 περίπου ώρες.
Αφαιρούμε τις μπριζόλες από τη μαρινάτα, τις τοποθετούμε σε ταψάκι και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180oC για 45-50 λεπτά. 
Σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές.