ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ

— Συστατικά —

1kg χοιρινά μπριζολάκια

Για τη μαρινάτα:
½ φλ. ηλιέλαιο

1 ποτηράκι λευκό κρασί

1 κ.σ. μουστάρδα

1 κρεμμύδι σε φέτες

2-3 σκελίδες σκόρδο σε φέτες

1 πιπεριά chili σε λωρίδες

1 κλαδάκι θυμάρι

1 κ.γ. αλάτι χοντρό

Πιπέρι σε κόκκους

2 φλ. νερό

— Εκτέλεση —

Σε ένα σκεύος αναμειγνύουμε τα υλικά για τη μαρινάτα.
Τοποθετούμε στο μείγμα τα μπριζολάκια και ελέγχουμε αν τα σκεπάζει -αν χρειαστεί προσθέτουμε κι άλλο νερό.
Βάζουμε το σκεύος στο ψυγείο για 3-4 περίπου ώρες.
Αφαιρούμε τα μπριζολάκια από τη μαρινάτα και ψήνουμε στη σχάρα. Εναλλακτικά, τοποθετούμε σε ταψάκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 45-50 λεπτά.

Μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε πίτες και τζατζίκι από τα Αγνοmarket meat για να τα συνοδεύσετε!