— Συστατικά —

2 - 2,5kg καρέ χοιρινού 
1/2φλ. τσαγιού Αγνόλαδο
5κ.σ. φρέσκο ​​θυμάρι
1κ.γ. φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο 
6 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες 
3κ.γ. μουστάρδα Ντιζόν
2κ.γ. φρέσκα φύλλα δεντρολίβανου 
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

— Εκτέλεση —

Βάζουμε το καρέ σε ένα μεγάλο ταψί. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.  
Αλείφουμε το καρέ με το λάδι και με τη μουστάρδα. Ανακατεύουμε  τα μυρωδικά με το σκόρδο,  το αλάτι και το πιπέρι. Πιέζουμε το μείγμα στο κρέας να κολλήσει.  Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 1 - 1,5 ώρα. 

Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για επιπλέον για 2 - 2,5 ώρες. Αν δούμε ότι η κρούστα έχει αρχίσει να "αρπάζει" ξανασκεπάζουμε το κρέας με το αλουμινόχαρτο. Μόλις είναι έτοιμο το αφήνουμε να ξεκουραστεί για περίπου 15 λεπτά πριν το σερβίρουμε. 

Συνοδεύουμε με ψητά λαχανικά ή με άγριο ρύζι.