ΧΟΙΡΙΝΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ  ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

— Συστατικά —

  • 1 ρολό χοιρινό Αγνοmarket-meat
  • Χυμός από 2 πορτοκάλια 
  • Μισό λεμόνι
  • 1 κούπα Αγνόλαδο
  • 2 κούπες νερό
  • 1kg πατάτες baby
  • Λίγα αποξηραμένα δαμάσκηνα και βερίκοκα (10 τμχ. περίπου)
  • Αλάτι και πιπέρι

— Εκτέλεση —

Τοποθετούμε το ρολό στη γάστρα και το περιχύνουμε με το λάδι και τους χυμούς από τα πορτοκάλια και το λεμόνι. 
Καθαρίζουμε τις πατάτες μας και τις βάζουμε και αυτές στη γάστρα. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί με το μίγμα, προσθέτουμε το νερό και αλατοπιπερώνουμε. 
 
Ψήνουμε στους 200βαθμούς για 1 ώρα περίπου και τσεκάρουμε τη γάστρα μας σε περίπτωση που σωθούν τα υγρά. Στη μία ώρα περίπου, τοποθετούμε τα αποξηραμένα φρούτα και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 1 ώρα περίπου ακόμα. 
 
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!

Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο
Facebook.com/AgnoMarketMeat