— Συστατικά —

· 1 γεμιστό χοιρινό ρολό με πάπρικα και δαμάσκηνα 
· 1/2 κούπα Αγνόλαδο 
· 1kg πατάτες baby στη μέση 
· χυμό από μισό λεμόνι
· χυμό από ένα πορτοκάλι
· 1 κλωνάρι φρέσκο θυμάρι

— Εκτέλεση —

Βάζουμε το ρολό σε γάστρα ή βαθύ ταψί και προσθέτουμε τις πατάτες. 

Χτυπάμε στο multi το λάδι με το χυμό από το λεμόνι και το πορτοκάλι μέχρι να ομογενοποιηθούν. Περιχύνουμε με αυτό το ρολό και τις πατάτες. Αν θεωρήσουμε ότι χρειάζεται ρίχνουμε και λίγο νερό. 

Τέλος προσθέτουμε το θυμάρι και βάζουμε τη γάστρα ή το ταψί σκεπασμένο σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για περίπου 1 με 1 1/2 ώρα περίπου. Δέκα λεπτά πριν βγάλουμε το φαγητό από το φούρνο το ξεσκεπάζουμε για να πάρει χρώμα. 

Συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα και κρασί ημίξηρο ροζέ ΑγνοMarket Wine. 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat