— Συστατικά —

· 2kg χοιρινό μπούτι χωρίς κόκκαλο 
· 1 κούπα Αγνόλαδο
· 200g κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας τριμμένη
· 200g γραβιέρα Αμφιλοχίας τριμμένη
· 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 
· 4 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο
· 4 κλωναράκι φρέσκια ρίγανη
· 1kg πατάτες baby κομμένες στη μέση 
· φρεσκοτριμμένο πιπέρι
· αλάτι 

— Εκτέλεση —

Βάζουμε το χοιρινό μπούτι σε ένα ξύλο κοπής και αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα μπολ ρίχνουμε το λάδι, το σκόρδο και τα μυρωδικά. Ανακατεύουμε και αλείφουμε με τη μισή ποσότητα το μπουτάκι. Το αφήνουμε στο ψυγείο για να πάρει τα αρώματα για τουλάχιστον 3 ώρες. 
Στη συνέχεια βάζουμε το κρέας σε ένα ταψί, ρίχνουμε τις πατάτες baby σκεπάζουμε με ένα αλουμινόχαρτο και το ψήνουμε για περίπου 2 ώρες στους 180°C. 

Παράλληλα ανακατεύουμε τα τυριά με την υπόλοιπη μαρινάτα και 15 λεπτά πριν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα, βγάζουμε το κρέας από το φούρνο, το σκεπάζουμε με το μείγμα τυριών και το ξαναβάζουμε στο φούρνο για να λιώσει και να πάρει ένα ωραίο χρώμα. 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat