— Συστατικά —

· 2kg μπούτι χοιρινό με κόκκαλο 
· 1/2lt λευκό κρασί ΑγνοMarket Wine
· 3κ.σ. μέλι
· 4κ.σ. μουστάρδα απαλή ή πικάντικη 
· 2 κλωναράκια δεντρολίβανου (τα φυλλαράκια μόνο) 
· 2κ.σ βούτυρο 
· 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

— Εκτέλεση —

Προθερμαίνουμε το φούρνο μας. Με ένα κοφτερό μαχαίρι κάνουμε τομές στο κρέας και βάζουμε αλάτι, πιπέρι και λίγο σκόρδο στη κάθε μία. Αναμειγνύουμε το μέλι, την μουστάρδα και το δεντρολίβανο σε ένα μπολάκι και αλείφουμε με το μείγμα το χοιρινό. Τυλίγουμε με λαδόκολλα και τοποθετούμε σε ταψί. Προσθέτουμε το λευκό κρασί και το βούτυρο. 

Ψήνουμε για περίπου 1 1/2 ώρα περίπου στους 180°C. Στη συνέχεια αφαιρούμε τη λαδόκολλα και συνεχίζουμε το ψήσιμο για επιπλέον μισή ώρα περίπου. Περιχύνουμε το κρέας και με τη σάλτσα μας για να μη στεγνώσει. 
Πριν σερβίρουμε αφήνουμε το κρέας για δέκα λεπτά να ξεκουραστεί. 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat