ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΣΩΣ ΤΥΡΙΟΥ

— Συστατικά —
- 4 χοιρινές μπριζόλες α/ο
- Τυρί κρέμα (Philadelphia)
- 1/2 κούπα ελαιόλαδο
- Λίγο μαϊντανό
- Φρέσκο κρεμμυδάκι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Αλάτι, πιπέρι
— Εκτέλεση —
Σωτάρουμε τις μπριζόλες μας σε τηγάνι με το ελαιόλαδο για 2 περίπου λεπτά σε κάθε πλευρά. Αφού τις θωρακίσουμε και από τις δύο πλευρές ρίχνουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι, το μαϊντανό και το σκόρδο ψιλοκομμένο, αλατοπιπερώνουμε και, αφού προσθέσουμε ελάχιστο νερό, μαγειρεύουμε για 10 λεπτά περίπου (ανάλογα με το πάχος τους). Λίγο πριν τις σβήσουμε, προσθέτουμε το τυρί κρέμα και απολαμβάνουμε με λευκό κρασί.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat