— Συστατικά —

4 χοιρινές μπριζόλες
1/2 κούπα Αγνόλαδο
200g Τυρί κρέμα 
10 μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 φρέσκο κρεμμυδάκι σε φέτες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2kg πατάτες 
Αλάτι, πιπέρι

— Εκτέλεση —

Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε τη μισή ποσότητα του λαδιού και σοτάρουμε τις μπριζόλες  για 2 περίπου λεπτά σε κάθε πλευρά. 

Στη συνέχεια τις μεταφέρουμε σε ένα ταψί, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 30 -40 λεπτά στους 180°C.
Παράλληλα σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το υπόλοιπο λάδι και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά τα μανιτάρια. Μόλις μαραθούν προσθέτουμε το κρεμμυδάκι και το σκόρδο. Αφήνουμε να σοταριστούν για 2 λεπτά και ρίχνουμε το τυρί. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι, και αποσύρουμε όταν ομογενοποιηθεί.  Βράζουμε και τις πατάτες σε μπόλικο αλατισμένο νερό.

Σερβίρουμε τις μπριζόλες με τη σάλτσα και τις πατάτες βραστές. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό.