— Συστατικά —

1kg χοιρινές μπριζόλες
1/2 φλ. τσαγιού Αγνόλαδο 
1/2κ.γ. κόλιανδρος 
300g αγκινάρες (κτψ)
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
300g πατάτες baby (κομμένες στη μέση)
3-4 κλωναράκια θυμαριού
1 1/2φλ. τσαγιού ζωμός κότας 
3-4κ.σ. βούτυρο 
αλάτι -πιπέρι

— Εκτέλεση —

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C.  Βάζουμε τις μπριζόλες σε μία πιατέλα και τις καρυκεύουμε με το αλάτι, το πιπέρι και τον κόλιανδρο.  

Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι καλά και σοτάρουμε τις μπριζόλες και από τις 2 πλευρές, μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα (περίπου 2 λεπτά από κάθε πλευρά). 
Αποσύρουμε τις μπριζόλες σε ένα πιάτο. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε τις αγκινάρες και τις πατάτες. Ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσουν.

Προσθέτουμε το σκόρδο και μετά από 1 λεπτό ρίχνουμε 1 φλυτζάνι από το ζωμό κότας.  Μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν λίγο οι πατάτες. 

Μεταφέρουμε σε ταψί, βάζουμε και τις μπριζόλες και προσθέτουμε το θυμάρι, το βούτυρο και τον υπόλοιπο ζωμό. 
Σκεπάζουμε και ψήνουμε για περίπου 40 λεπτά. Αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο νερό.