— Συστατικά —

  • 4-6 χοιρινές μπριζόλες
  • 2 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε λωρίδες
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
  • Μισή κούπα Αγνόλαδο
  • Μισή κούπα ούζο
  • αλάτι πιπέρι
  • θυμάρι

— Εκτέλεση —

Σε μεγάλο τηγάνι βάζουμε λίγο από το λάδι μας και θωρακίζουμε τις μπριζόλες και από τις δύο πλευρές. Στη συνέχεια, κόβουμε το σκόρδο σε λεπτές φετούλες και το τσιγαρίζουμε μαζί με τις μπριζόλες μας. Σβήνουμε με το ούζο και αφού εξατμιστεί το αλκοόλ, ρίχνουμε τη ντομάτα και τις πιπεριές και αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε τις μπριζόλες μαζί με τη ντομάτα για 10 λεπτά. Αφού δέσει η σάλτσα μας, ρίχνουμε το θυμάρι και σερβίρουμε με κους κους.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat