— Συστατικά —

4 χοιρινές μπριζόλες α/ο
1/2 κούπα Αγνόλαδο
200g Τυρί κρέμα 
10 μανιτάρια σε φέτες
1 Φρέσκο κρεμμυδάκι σε φέτες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι

— Εκτέλεση —

Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες και τις σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με τη μισή ποσότητα λαδιού, για 2 περίπου λεπτά σε κάθε πλευρά. 

Αφού τις θωρακίσουμε και από τις δύο πλευρές τις μεταφέρουμε σε ένα ταψί και ψήνουμε για περίπου 30 -40 λεπτά στους 180°C.
Παράλληλα σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το υπόλοιπο λάδι και σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά τα μανιτάρια. Προσθέτουμε το κρεμμυδάκι και το σκόρδο. Αφήνουμε να σοταριστούν για 2-3 λεπτά και ρίχνουμε το τυρί. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι ανάλογα με τα γούστα μας και αποσύρουμε όταν πήξει.  

Σερβίρουμε τις μπριζόλες και τις περιχύνουμε με τη σάλτσα. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό.  

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook