— Συστατικά —

1kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε λεπτές λωρίδες (τύπου stroganoff)
1 φλ. Αγνόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
250g μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες    
3 κ.σ. μουστάρδα απαλή
1 φλ. κρασί λευκό
1 κ.γ. θυμάρι
1 κ.σ. μέλι ή βαλσάμικο ξύδι
Αλάτι - πιπέρι
 

— Εκτέλεση —

Σε βαθύ τηγάνι, σοτάρουμε στο Αγνόλαδο τα κομμάτια του μοσχαριού διαδοχικά μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα. Το αφαιρούμε και στο ίδιο σκεύος συνεχίζουμε σοτάροντας τα μανιτάρια, το κρεμμύδι και το σκόρδο. 
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το κρέας και σβήνουμε με το κρασί. 
Σε 1 κούπα νερό διαλύουμε τη μουστάρδα, περιχύνουμε το φαγητό, αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε για 45 λεπτά περίπου. Κατά διαστήματα ελέγχουμε το νερό του φαγητού.
Μόλις δέσει η σάλτσα, ρίχνουμε το μέλι (ή το βαλσάμικο), το θυμάρι και σερβίρουμε με ρύζι.