— Συστατικά —

· 1kg μοσχαρίσιο τας κεμπάπ 
· 1/2 φλ. τσαγιού Αγνόλαδο
· 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
· 3 καρότα σε φέτες 
· 1/2 ποτήρι χυμός ντομάτας
· 2 φρεσκες ντομάτες κομμένες σε κύβους ή φέτες
· 3 πατάτες κομμένες σε κύβους
· 1/2κ.γ. κουρκουμάς σε σκόνη
· ξύσμα από 2 λεμόνια 
· 1 πρέζα κανέλα σε σκόνη 
· αλάτι - πιπέρι 
· 1 ποτήρι νερό για το μαγείρεμα 

— Εκτέλεση —

Σε βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο καλά και σοτάρουμε το τας κεμπάπ μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα. Αποσύρουμε σε ένα πυρέξ. Στην ίδια κατσαρόλα ρίχνουμε το κρεμμύδι με τον κουρκουμά και ανακατεύουμε μέχρι να γυαλίσει το κρεμμύδι και απελευθερώσει τα αρώματά του ο κουρκουμάς. 

Στη συνέχεια ρίχνουμε τα κρεμμύδια στο πυρέξ μαζί με το κρέας και από πάνω προσθέτουμε τις πατάτες, τα καρότα και τις ντομάτες. Στο τέλος προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού, την κανέλα, τον χυμό ντομάτας, το νερό και αλατοπιπερώνουμε. 
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και ψήνουμε με σκεπασμένο το σκεύος σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 45 λεπτά στους 180°C. 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat