
— Συστατικά —
1kg μοσχαρίσιο τας κεμπάπ
1/2φλ. τσαγιού Αγνόλαδο
1/2φλ. τσαγιού ροζέ κρασί Αγνοmarket Wine
1 μελιτζάνα κομμένη σε μεγάλους κύβους
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι σε φέτες
2 πιπεριές πολύχρωμες σε φέτες
1κ.σ. γεμάτη πελτέ
1 δαφνόφυλλο
3-4 μπαχάρια
αλάτι-πιπέρι
1/2φλ. τσαγιού Αγνόλαδο
1/2φλ. τσαγιού ροζέ κρασί Αγνοmarket Wine
1 μελιτζάνα κομμένη σε μεγάλους κύβους
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι σε φέτες
2 πιπεριές πολύχρωμες σε φέτες
1κ.σ. γεμάτη πελτέ
1 δαφνόφυλλο
3-4 μπαχάρια
αλάτι-πιπέρι
— Εκτέλεση —
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο σκεύος και σοτάρουμε το κρέας καλά από όλες τις μεριές. Αποσύρουμε σε μια μεγάλη πιατέλα.
Στο ίδιο σκεύος ρίχνουμε το κρεμμύδι, σοτάρουμε για 2 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε τις πιπεριές και τις μελιτζάνες. Μαγειρεύουμε τα υλικά για 3-4 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε ξανά το κρέας στο σκεύος.
Σβήνουμε με το κρασί , αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας τον οποίο έχουμε διαλύσει σε ένα ποτήρι με νερό.
Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τα μυρωδικά και μαγειρεύουμε για 45 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Αν θέλουμε μπορούμε να συνοδέψουμε το φαγητό με ρύζι.
Στο ίδιο σκεύος ρίχνουμε το κρεμμύδι, σοτάρουμε για 2 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε τις πιπεριές και τις μελιτζάνες. Μαγειρεύουμε τα υλικά για 3-4 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνουμε ξανά το κρέας στο σκεύος.
Σβήνουμε με το κρασί , αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας τον οποίο έχουμε διαλύσει σε ένα ποτήρι με νερό.
Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τα μυρωδικά και μαγειρεύουμε για 45 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Αν θέλουμε μπορούμε να συνοδέψουμε το φαγητό με ρύζι.