— Συστατικά —

· 1 - 1,5kg συκώτι μοσχαρίσιο σε λωρίδες 
· 1 κούπα Αγνόλαδο
· 1 ποτήρι ροζέ ΑγνοMarket Wine
· 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι χοντροκομμένο
· 1 πράσο σε φέτες
· 1 φύλλο δάφνης
· mix πιπεριών 
· λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο 
· αλάτι

— Εκτέλεση —

Ξεπλένουμε το συκώτι και το στεγνώνουμε ταμποναριστά με απορροφητικό χαρτί. 
Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το μισό λάδι και τηγανίζουμε το συκώτι, και από τις δύο πλευρές, μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρώμα. Αποσύρουμε σε πιατέλα.

Σε καθαρό τηγάνι ζεσταίνουμε το υπόλοιπο λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το πράσο μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το συκώτι σβήνουμε με το κρασί και αφού πάρει μια βράση, ρίχνουμε τη δάφνη, το mix πιπεριών και αλατίζουμε. 

Βράζουμε για περίπου 10 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα και να μαγειρευτούν τα λαχανικά (αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό). 
Σερβίρουμε με πουρέ πατάτας και πασπαλίζουμε με λίγο μαϊντανό. Συνοδεύουμε με ροζέ κρασί.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat