SPARE RIBS ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ ΜΕ BBQ SAUCE

— Συστατικά —

  • 1 1/2 κιλό μοσχάρι σιδηρόδρομος
  • 1 κρεμμύδι λιωμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 7 κουταλιές μέλι
  • 2 κουταλιές μουστάρδα
  • 1 κουταλιά ξύδι
  • 2 κουταλιές ζάχαρη καστανή
  • 3 κουταλιές Αγνόλαδο
  • 5 κουταλιές soya sauce
  • 1 κουταλιά Worcestershire sauce
  • 5-6 κουταλιές κέτσαπ
  • αλάτι πιπέρι

— Εκτέλεση —

Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί να γίνουν ένα μείγμα. Αλείψτε τα spare ribs και αφήστε τα μαριναριστούν για αρκετή ώρα. Εναλλακτικά, τα ετοιμάζετε από το βράδυ και τα ψήνετε την επόμενη μέρα. Αν σας περισσέψει σάλτσα μην την πετάξετε.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και ψήνετε τα παϊδάκια για 45-50 λεπτά. Κατά διαστήματα περιχύνετε με τη σάλτσα που περίσσεψε. Προς το τέλος βάλτε τα για λίγο στο grill.
Ντεκοράρουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι και σουσάμι.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο
Facebook.com/AgnoMarketMeat