ΝΕΑΡΟ ΜΟΣΧΑΡΙ STROGANOFF ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ

— Συστατικά —
- 1+1/2 kg νεαρό μοσχάρι Stroganoff
- 3 πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
- 200g μικρά και στρογγυλά κρεμμύδια
- 3 ντομάτες περασμένες στον τρίφτη
- 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού Αγνόλαδο
- 2 ποτήρια νερό
- Αλάτι
- Πιπέρι
— Εκτέλεση —
Βάζουμε το μοσχαράκι στην κατσαρόλα, ρίχνουμε το Αγνόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρέας για 5 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές και ανακατεύουμε.
Στη συνέχεια σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τις ντομάτες, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε νερό και αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά για 1+1/2 ώρα μέχρι να δέσει η σάλτσα του.
Μπορούμε να το σερβίρουμε με πουρέ, τηγανητές πατάτες ή ρύζι. Ντεκοράρουμε με κόκκινη γλυκιά πάπρικα.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat
Στη συνέχεια σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τις ντομάτες, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε νερό και αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά για 1+1/2 ώρα μέχρι να δέσει η σάλτσα του.
Μπορούμε να το σερβίρουμε με πουρέ, τηγανητές πατάτες ή ρύζι. Ντεκοράρουμε με κόκκινη γλυκιά πάπρικα.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat