
— Συστατικά —
Για τις μπριζόλες
- 6 -8 μπριζόλες PICANHA ΝΕΑΡΟ ΜΟΣΧΑΡΙ
- 2 σκελίδες σκόρδο ελαφρά πατημένες
- 1/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί
- 100gr φρέσκο βούτυρο
- αλάτι πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- πιπέρια πολύχρωμα
- ½ κούπα νερό (προαιρετικά)
- λίγο θυμάρι
Για το ρυζάκι λαχανικών
- 2 φλ. ρύζι
- 2 πράσο ψιλοκομμένα
- 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
- 2 κ.σ. κουκουνάρι
- 2 κ.σ. σταφίδα (προαιρετικά)
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 6 φλ. νερό ζεστό
- λίγο αλάτι
- λίγο θυμάρι
— Εκτέλεση —
Ξεπλένουμε με λίγο νερό τις μπριζολίτσες μας, τις τοποθετούμε σε καυτό τηγάνι και τις σοτάρουμε και από τις 2 πλευρές. Προσθέτουμε το σκόρδο και σβήνουμε με το κρασί. Στη συνέχεια αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε για 5-6 λεπτά ακόμα. Αν χρειασθεί προσθέσετε λίγο νερό και στο τέλος τα πιπέρια, το θυμάρι και φυσικά το βούτυρο για να δέσει η σάλτσα.
Έπειτα, σοτάρουμε σε μία κατσαρόλα στο ελαιόλαδο τα λαχανικά και το ρύζι και τα βράζουμε. Προσθέτουμε το αλάτι και το θυμάρι και σερβίρουμε.
Συνοδεύουμε με κρασί της αρεσκείας μας .
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat