— Συστατικά —

2-4 μοσχαρίσιες μπριζόλες 
4κ.σ Αγνόλαδο 
1kg πατάτες baby (σε τέταρτα) 
6κ.σ. αλατισμένο βούτυρο (1κ.σ. για κάθε μπριζόλα και 2 για τις πατάτες) 
3 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
1κ.γ. θυμάρι
1κ.γ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι-πιπέρι

— Εκτέλεση —

Προθερμάνουμε το φούρνο στους 180°C. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε καλά το λάδι. Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες ανάλογα με τα γούστα μας και στη συνέχεια τις θωρακίζουμε στο τηγάνι για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά. 

Αφαιρούμε τις μπριζόλες από το σκεύος, προσθέτουμε το σκόρδο και τις πατάτες και σοτάρουμε για 3-4 λεπτά.  Μεταφέρουμε το κρέας και τις πατάτες με το σκόρδο, σε ένα ταψί και ψήνουμε για περίπου 20-25 λεπτά.

Βγάζουμε το φαγητό από το φούρνο, και ενώ είναι ακόμα ζεστό βάζουμε από 1κ.σ βούτυρο σε κάθε μπριζόλα και το υπόλοιπο το βάζουμε στις πατάτες και ανακατεύουμε καλά.