— Συστατικά —

· 2kg μοσχαράκι (ποντίκι) σε μερίδες 
· 1 κούπα Αγνόλαδο 
· 1φλ. τσαγιού κρασί ημίγλυκο ροζέ ΑγνοMarket Wine 
· 1kg κρεμμύδια για στιφάδο 
· 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
· 3-4 ώριμες ντομάτες στον τρίφτη ή 1 συσκευασία με ψιλοκομμένη ντομάτα. 
· 1κ.σ. πελτέ ντομάτας 
· 2-3 φύλλα δάφνης
· 1 σφηνάκι ξύδι
· 4-6 μπαχάρια
· 2 ξυλάκια κανέλας
· αλάτι-πιπέρι

— Εκτέλεση —


Σε βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας καλά από όλες τις πλευρές. Αποσύρουμε σε πιατέλα. 
Στην ίδια κατσαρόλα ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια και τα τσιγαρίζουμε ελαφρώς. Προσθέτουμε ξανά το κρέας στην κατσαρόλα μαζί με το σκόρδο. 

Μόλις το σκόρδο απελευθερώσει το άρωμά του, ρίχνουμε το κρασί, το ξύδι και μετά από 2 λεπτά την ντομάτα, τον πελτέ διαλυμένο σε λίγο νερό και τα μυρωδικά. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπαστεί το φαγητό. Μαγειρεύουμε για περίπου 1 1/2 ώρα σε μέτρια φωτιά και μέχρι να δέσει η σάλτσα.   

Συνοδεύουμε με ζυμαρικά ΑγνοMarket Pasta ή με πατάτες τηγανιτές. 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat