ΜΟΣΧΑΡΟΣΟΥΠΑ

— Συστατικά —

1kg ελίτσα μοσχαρίσια σε μερίδες

1 φλ. Αγνόλαδο

4 καρότα σε χοντροκομμένες λωρίδες

6-8 πατάτες κομμένες στα τέσσερα

1 ματσάκι σέλινο χοντροκομμένο

2 κρεμμύδια μεγάλα χοντροκομμένα

Αλάτι-πιπέρι

Μερικοί κόκκοι πιπεριού

2 λεμόνια (χυμός)

— Εκτέλεση —

Σε μεγάλη κατσαρόλα και σε ζεστό νερό ρίχνουμε το κρέας να πάρει μια βράση και το ξαφρίζουμε.

Στη συνέχεια, προσθέτουμε το Αγνόλαδο, τα λαχανικά, αλατοπιπερώνουμε, και βράζουμε το φαγητό μας για 1 ½ ώρα περίπου, μέχρι να μαλακώσει το κρέας.

Πριν σβήσουμε το φαγητό μας προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, αφήνουμε να πάρει μια βράση και σερβίρουμε. Προαιρετικά, προσθέτουμε extra ξύσμα λεμονιού και μαυροπίπερο.