— Συστατικά —


•    1 κιλό μοσχαρίσιο τας κεμπάπ 
•    1 κούπα Αγνόλαδο
•    1/2 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί "Περί Οίνου"  
      ΑγνοMarket Meat
•    1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι στο τρίφτη
•    2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
•    3-4 μπαχάρια
•    1/2κ.γ. κύμινο
•    1 κονσέρβα ντομάτα πολτοποιημένη ή
     4 μεγάλες φρέσκιες ντομάτες στο τρίφτη
•    1κ.γ. πελτέ ντομάτας
•    αλάτι - πιπέρι
•    λίγη ζάχαρη
•    2 κούπες νερό

— Εκτέλεση —

Σε φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και τσιγαρίζουμε το κρέας από όλες τις μεριές να πάρει να ωραίο χρώμα. Το μεταφέρουμε σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.

Προσθέτουμε το κύμινο και το μπαχάρι να βγάλουν λίγο τα αρώματά τους και σβήνουμε με το κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ ρίχνουμε την ντομάτα, τον πελτέ, αλάτι και πιπέρι και λίγη ζάχαρη ώστε να γλυκάνει λίγο η σάλτσα μας.

Ξαναβάζουμε το κρέας στη κατσαρόλα και ρίχνουμε νερό (κατά προτίμηση να είναι ζεστό), ώσπου να σκεπαστεί το φαγητό μας. Ανακατεύουμε κουνώντας την κατσαρόλα και αφήνουμε το κρέας να βράσει για 1 με 1 1/2 ώρα. Παράλληλα ετοιμάζουμε και το πιλάφι σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Το φαγητό μας είναι έτοιμο όταν το κρέας είναι τρυφερό και έχει δέσει η σάλτσα μας.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat