— Συστατικά —

· 1kg μοσχαρίσιο τας κεμπάπ 
· 1φλ. τσαγιού Αγνόλαδο
· 1 συσκευασία αρακάς Αίνος 
· 1/2φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί
· 3 πατάτες κομμένες σε κύβους  
· 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
· 3 καρότα κομμένα σε φέτες
· 2 ντομάτες στο τρίφτη
· 2 ξυλάκια κανέλας
· 1/2 κ.σ. πελτές ντομάτας 
· 1 κούπα νερό
· αλάτι- πιπέρι 

— Εκτέλεση —

Σε βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε για 2 λεπτά το αλκοόλ να εξατμιστεί. Αποσύρουμε το κρέας σε πιατέλα. 

Στην ίδια κατσαρόλα προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε μέχρι να γυαλίσει.  Ξαναβάζουμε το κρέας στην κατσαρόλα και προσθέτουμε τη ντομάτα, τον πελτέ και το νερό. Προσθέτουμε την κανέλα, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το κρέας να βράσει σε μέτρια φωτιά για περίπου 1 ώρα. 

Στη συνέχεια ρίχνουμε τις πατάτες τον αρακά και τα καρότα. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για επιπλέον 15 λεπτά μέχρι να βράσουν τα λαχανικά.
Το φαγητό είναι έτοιμο όταν δέσει η σάλτσα και το κρέας είναι μαλακό.