— Συστατικά —

· 1 kg μοσχαρίσιο Τας Κεμπάπ
· 1/2 κούπα Αγνόλαδο 
· 1/2 φλ. τσαγιού ημίγλυκο κρασί ροζέ ΑγνοMarket Wine 
· 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
· 1/2 ποτήρι νερό
· 2 πατάτες σε μικρά κομμάτια
· 200g αρακά
· 1 ποτήρι χυμό ντομάτας 
· αλάτι -  πιπέρι  

— Εκτέλεση —

Σε βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το τας κεμπάπ. Αποσύρουμε σε μια μεγάλη πιατέλα. Στο ίδιο σκεύος ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τα σοτάρουμε μέχρι να γυαλίσουν.  

Ξαναρίχνουμε το κρέας στην κατσαρόλα και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε το αλκοόλ να εξατμιστεί και στη συνέχεια ρίχνουμε το χυμό ντομάτας, τις πατάτες , τον αρακά και το νερό. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για περίπου 1 ώρα σε μέτρια φωτιά. 

Το φαγητό μας είναι έτοιμο όταν δέσει η σάλτσα μας και το κρέας είναι τρυφερό. 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat