
— Συστατικά —
- 1kg μοσχάρι σε μπουκίτσες
- 1 πιπεριά κόκκινη σε καρεδάκια
- 2 μέτρια κρεμμύδια σε φέτες
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 4 ντομάτες τριμμένες
- 1 κουταλιά πελτέ
- 1 μικρή κούπα κόκκινο κρασί
- 1 κούπα Αγνόλαδο
- 1 1/2 κούπα νερό
- 1 κουταλάκι πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- Λίγη κανέλα
- Λίγο γαρύφαλλο
- 1 φύλλο δάφνης
- Μια πρέζα ζάχαρη
- Αλάτι
— Εκτέλεση —
Ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρέας και το αφήνουμε μέχρι να σωθούν τα υγρά εντελώς. Έπειτα αφαιρούμε το σκόρδο και προσθέτουμε τα μπαχαρικά. Αφού τσιγαριστεί το κρέας σβήνουμε με το κρασί. Τέλος, βάζουμε τη ντομάτα και το νερό και βράζουμε το κρέας μέχρι να γίνει πολύ μαλακό και να μείνει με τη σάλτσα του.
Σερβίρουμε ιδανικά με πουρέ, ρύζι ή τηγανητές πατάτες και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat
Σερβίρουμε ιδανικά με πουρέ, ρύζι ή τηγανητές πατάτες και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat