ΜΟΣΧΑΡΙ ΝΟΥΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ

— Συστατικά —
- 1kg. μοσχάρι γάλακτος κομμένο σε μερίδες
- 1 σελινόριζα (περίπου 700-800g.)
- 1kg μανιτάρια κομμένα
- 1kg σπανάκι 1 κούπα Αγνόλαδο
- 1 ποτηράκι λευκό κρασί
- 2 ποτήρια νερό
- 2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα
- 1 λεμόνι
- αλάτι και πιπέρι
— Εκτέλεση —
Κόβουμε το κρέας σε μέτριους κύβους και το σωτάρουμε στο ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τα τριμμένα κρεμμύδια μέχρι να ροδίσουν και σβήνουμε με ένα ποτηράκι λευκό κρασί. Προσθέτουμε το νερό και βράζουμε για 1 ώρα. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα μανιτάρια, τη σελινόριζα, το σπανάκι και τα μυρωδικά, αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το βράσιμο για 1 ώρα περίπου ακόμα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα σε γίνει μια ωραία σάλτσα.
Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη! Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat
Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη! Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat