ΜΟΣΧΑΡΙ ME ΣΑΛΤΣΑ BALSAMICO ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΒΙΔΕΣ & ΦΡΕΣΚΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

— Συστατικά —
- 1kg. μοσχάρι γάλακτος κομμένο σε κύβους
- 4 φέτες ψιλοκομμένο μπέικον
- 1 πακέτο ζυμαρικά (βίδες
- 200g φασολάκια φρέσκα
- 2 φρέσκιες ντομάτες στον τρίφτη
- 4 μέτρια κρεμμύδια κομμένα στα τέσσερα
- 3 καρότα κομμένα
- 1+ μιση κούπα Αγνόλαδο
- μισό ποτηράκι κρέμα balsamico
- 2 ποτήρια νερό
- Λίγο μαϊντανό
- αλάτι και πιπέρι
— Εκτέλεση —
Κόβουμε το κρέας σε μέτριους κύβους και το σωτάρουμε στο ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια μέχρι να ροδίσουν και σβήνουμε με την κρέμα balsamico. Προσθέτουμε το νερό και βράζουμε για 1 ώρα περίπου. Αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το βρασμό για 45 λεπτά ακόμα, μέχρι η σάλτσα να δέσει.
Στη συνέχεια σε ξεχωριστό σκεύος, βράζουμε τα λαχανικά. Σερβίρουμε σε μια μεγάλη πιατέλα με μακαρόνια βίδες, το κρέας, τα λαχανικά και ντεκοράρουμε με τραγανά κομματάκια μπέικον.
Tip: σε αντικολλητικό τηγάνι, χωρίς έξτρα λιπαρή ουσία, ξεροψήνουμε 4 φέτες μπέικον 2 περίπου λεπτά σε κάθε πλευρά και τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίξουν. Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας
περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat
Στη συνέχεια σε ξεχωριστό σκεύος, βράζουμε τα λαχανικά. Σερβίρουμε σε μια μεγάλη πιατέλα με μακαρόνια βίδες, το κρέας, τα λαχανικά και ντεκοράρουμε με τραγανά κομματάκια μπέικον.
Tip: σε αντικολλητικό τηγάνι, χωρίς έξτρα λιπαρή ουσία, ξεροψήνουμε 4 φέτες μπέικον 2 περίπου λεπτά σε κάθε πλευρά και τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίξουν. Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας
περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat