— Συστατικά —

•    1,5kg ποντίκι νεαρό μοσχάρι κομμένο σε χοντρά κομμάτια
•    Μισή κούπα Αγνόλαδο
•    2 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
•    3 μεγάλα καρότα, κομμένα σε φέτες 
•    2 μπαστούνια σέλερι, κομμένα σε κύβους
•    2 κ.σ. φρέσκα φύλλα θυμαριού
•    2 φύλλα δάφνης
•    1 κούπα κόκκινο κρασί
•    2 κούπες νερό
•    1 κ.σ. πολτός ντομάτας 
•    1 πρέζα τριμμένο μοσχοκάρυδο
•    0,5kg μανιτάρια κομμένα στη μέση
•    3 κ.σ. αλεύρι
•    Αλάτι, πιπέρι

— Εκτέλεση —

Σε μια κατσαρόλα ή πυρίμαχο σκεύος, ρίχνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρέας. Μόλις ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές το βγάζουμε στην άκρη και προσθέτουμε μέσα τα κρεμμύδια, τα καρότα και το σέλερι. Σοτάρουμε για 5 λεπτά και ύστερα βάζουμε πάλι στην κατσαρόλα το κρέας. Ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά και προσθέτουμε τα αρωματικά, το νερό, το κρασί, τον πολτό τομάτας, το μοσχοκάρυδο και αλατοπιπερώνουμε. Περιμένουμε να πάρει βράση και έπειτα κλείνουμε την κατσαρόλα για 2 ώρες και 30 λεπτά περίπου. Λίγο πριν το τέλος, προσθέτουμε τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για 30 λεπτά περίπου. Σε περίπτωση που η σάλτσα παραμένει ακόμα αρκετά ρευστή, διαλύστε το αλεύρι σε ένα ποτηράκι με ελάχιστο νερό και ρίξτε το στο φαγητό για να βοηθήσουμε τη σάλτσα να δέσει.  
Συνοδεύουμε με ρύζι.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο
Facebook.com/AgnoMarketMeat