— Συστατικά —

· 1kg μοσχάρι σε μικρές μερίδες
· 1/2kg φασολάκια (κτψ) ΑΙΝΟΣ 
· 1/2φλ. τσαγιού Αγνόλαδο
· 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
· 2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
· 2 καρότα κομμένα σε μεγάλα κομμάτια
· 2 πατάτες μικρές κομμένες σε τέταρτα
· 1κ.γ. πελτέ ντομάτας
· 1/2 ποτήρι χυμό ντομάτας
· 1/2 ποτήρι νερό
· αλάτι-πιπέρι
· λίγη ζάχαρη 

— Εκτέλεση —

Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας καλά από όλες τις πλευρές. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Αφήνουμε τα υλικά να σοταριστούν για λίγα λεπτά.  
Ρίχνουμε στην κατσαρόλα τον χυμό ντομάτας, τον πελτέ και το νερό. Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για περίπου 30 λεπτά.

Στη συνέχεια ρίχνουμε τα φασολάκια, τα καρότα, τις πατάτες και τη ζάχαρη. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα σε μέτρια φωτιά για ακόμα 1 ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα. 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat