
— Συστατικά —
- 1 1/2 κιλό μοσχαράκι
- 1 φλιτζάνι αγνόλαδο
- 4 καρότα σε φέτες
- 2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
- χυμός από 2 λεμόνια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1/2 κ.γ. αλεύρι
- 1/2 κ.γ. ρίγανη
- 1/2 κ.γ θυμάρι
- αλάτι και πιπέρι
- 4 ποτήρια ζεστό νερό
— Εκτέλεση —
Κόβουμε το κρέας σε μερίδες, το πλένουμε και το στεγνώνουμε καλά με χαρτί κουζίνας. Σε βαθιά κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρέας καλά από όλες τις πλευρές.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τα καρότα και το σκόρδο σε φετάκια. Βάζουμε στο φαγητό 4 ποτήρια ζεστό νερό, το αλατοπίπερο και βράζουμε με σκεπασμένη την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά για 1 1/2 με 2 ώρες μέχρι να βράσει καλά το κρέας και να πιεί το νερό του.
Αραιώνουμε το αλεύρι στο χυμό λεμονιού και σε λίγο νερό και περιχύνουμε το φαγητό. Ανακινούμε την κατσαρόλα δυνατά πάνω από τη φωτιά, μέχρι να δέσουν τα υγρά της κατσαρόλας. Τελευταία στιγμή πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το θυμάρι.
Σερβίρουμε με κοντά μακαρόνια βίδες!
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τα καρότα και το σκόρδο σε φετάκια. Βάζουμε στο φαγητό 4 ποτήρια ζεστό νερό, το αλατοπίπερο και βράζουμε με σκεπασμένη την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά για 1 1/2 με 2 ώρες μέχρι να βράσει καλά το κρέας και να πιεί το νερό του.
Αραιώνουμε το αλεύρι στο χυμό λεμονιού και σε λίγο νερό και περιχύνουμε το φαγητό. Ανακινούμε την κατσαρόλα δυνατά πάνω από τη φωτιά, μέχρι να δέσουν τα υγρά της κατσαρόλας. Τελευταία στιγμή πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το θυμάρι.
Σερβίρουμε με κοντά μακαρόνια βίδες!
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat