ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ

— Συστατικά —
1kg μοσχάρι κομμένο σε κύβους
1 φλ. Αγνόλαδο
2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
2 ντομάτες χοντροκομμένες
1 καρότο χοντροκομμένο
1 κ.σ. πελτές τομάτας
2 φύλλα δάφνης
6 πατάτες κομμένες στα 4
Αλάτι-πιπέρι
1 ποτήρι νερό
— Εκτέλεση —
Σε πλατιά κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το Αγνόλαδο και σοτάρουμε διαδοχικά το κρέας.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε μέχρι να γυαλίσει. Ρίχνουμε τον πελτέ, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το νερό να σκεπάσει το φαγητό και βράζουμε για 40 λεπτά.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα λαχανικά και τη δάφνη και βράζουμε για άλλα 40 λεπτά. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό ακόμη.
Αποσύρουμε από τη φωτιά όταν έχει μαγειρευτεί το φαγητό και έχει δέσει η σάλτσα.