— Συστατικά —

  • 2kg μοσχάρι ελιά σε μερίδες
  • 1/2φλ. τσαγιού Αγνόλαδο  
  • 1 φλ.τσαγιού ροζέ κρασί ΑγνοMarket Wine  
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 
  • 4 ντομάτες χοντροκομμένες
  • 4 μεσαία καρότα σε φέτες
  • 1 φύλλο δάφνης 
  • 10 λευκά μανιτάρια σε τέταρτα
  • 2κ.σ. μαϊντανό κομμένο 
  • 1 πακέτο παπαρδέλες 
  • 1 φλ. τσαγιού νερό
  • 2 κλωναράκια θυμάρι 
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι 

— Εκτέλεση —

Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι. 
Σοτάρουμε μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρώμα. Αποσύρουμε σε ένα μεγάλο μπολ. 

Στην ίδια κατσαρόλα ρίχνουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε μέχρι να γυαλίσει. Ρίχνουμε και το σκόρδο.
Ξαναβάζουμε το κρέας στην κατσαρόλα και σβήνουμε με το κρασί.
Σιγοβράζουμε για 2 λεπτά και διαδοχικά ρίχνουμε τις ντομάτες, το θυμάρι τα καρότα, τη δάφνη και τέλος τα μανιτάρια. 

Προσθέτουμε και το νερό και βράζουμε το φαγητό για περίπου 1 1/2 με 2 ώρες σε μέτρια φωτιά.
Προσέχουμε να έχει σάλτσα το φαγητό και αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό. 

Παράλληλα βράζουμε και τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο. 

Μόλις είναι έτοιμο το φαγητό σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό. 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook/AgnoMarketMeat