— Συστατικά —

  • 1½ kg νεαρό μοσχάρι
  • 1 πακέτο μακαρόνια
  • 2 κρεμμύδια μέτρια, ψιλοκομμένα
  • 1/2 φλιτζάνι Αγνόλαδο
  • 1/2 φλιτζάνι κρασί λευκό
  • 1 κούπα νερό
  • 600g ντομάτες φρέσκες τριμμένες
  • Τυρί τριμμένο
  • 1 κ. γ. πάπρικα γλυκιά
  • 1 δαφνόφυλλο
  • 1 ξυλαράκι κανέλας
  • 2-3 γαρίφαλα
  • αλάτι, πιπέρι

— Εκτέλεση —

Τσιγαρίζουμε το κρέας στο λάδι από όλες τις πλευρές μέχρι να ροδίσει καλά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το γυρίζουμε για 2-3 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί. Αφού εξατμιστεί, βάζουμε τη ντομάτα και τα μπαχαρικά και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει. Αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο νερό. Ελέγχουμε το αλάτι και προσθέτουμε μπόλικο πιπέρι. Βράζουμε ξεχωριστά τα μακαρόνια και τα σερβίρουμε σε πιατέλα με το κρέας και τυρί τριμμένο από πάνω.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!

Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat