— Συστατικά —

· 1,5kg μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
· 1/2 κούπα Αγνόλαδο
· 1 ποτήρι του κρασιού ημίγλυκο ροζέ κρασί ΑγνοMarket Wine 
· 2 ξερά μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
· 3 μεγάλα καρότα σε φέτες 
· 2κ.σ. ξερό θυμάρι ή 3 κλωναράκια φρέσκο
· 10-12 μανιτάρια φρέσκα σε φέτες (προαιρετικά) 
· 1/2 ποτήρι χυμό ντομάτας
· νερό για το μαγείρεμα
· λίγος φρέσκος μαϊντανός 
· αλάτι-πιπέρι 

— Εκτέλεση —

Σε μια κατσαρόλα, ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρώμα . Αποσύρουμε σε μια πιατέλα και στο ίδιο σκεύος σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να γυαλίσει. Προσθέτουμε τα καρότα και τα μανιτάρια και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά. 

Ξαναρίχνουμε το κρέας στην κατσαρόλα και περιχύνουμε με το κρασί. Ανακατεύουμε και αφήνουμε το φαγητό να πάρει μια βράση για 2-3 λεπτά. 

Στη συνέχεια προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας, νερό μέχρι να σκεπαστεί το φαγητό, αλάτι και πιπέρι.  Αφήνουμε το κρέας να μαγειρευτεί σε μέτρια φωτιά για περίπου 1,5 ώρες. 

Μισή ώρα πριν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα προσθέτουμε το θυμάρι. Συνοδεύουμε με αφράτο πουρέ πατάτας και πασπαλίζουμε με μαϊντανό πριν σερβίρουμε. 

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat