ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

— Συστατικά —
- 2 κιλά μοσχάρι με κόκκαλο
- 1 κούπα αγνόλαδο
- 3 μεγάλα κρεμμύδια
- 6 πατάτες
- 3 καρότα
- Μανιτάρια porcini
- μπόλικο σέλινο
- αλάτι και πιπέρι
— Εκτέλεση —
Βάζουμε το μοσχάρι στην κατσαρόλα και λίγο πριν την πρώτη βράση, καθαρίζουμε τον αφρό ή το στραγγίζουμε.
Στη συνέχεια, κόβουμε τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια και τα καρότα σε ροδέλες, τις πατάτες σε μεγάλους κύβους και το σέλινο σε μεγάλα κομμάτια (κρατάμε λίγο για ντεκόρ στο τέλος). Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε για 2 περίπου ώρες. Έπειτα κατεβάζουμε το φαγητό από τη φωτιά και σερβίρουμε. Ντεκοράρουμε με ψιλοκομμένο σέλινο.
Τρώγεται και χλιαρή και είναι εξαιρετικά ελαφριά οπότε μπορεί να "φαγωθεί" και το βράδυ.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat
Στη συνέχεια, κόβουμε τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια και τα καρότα σε ροδέλες, τις πατάτες σε μεγάλους κύβους και το σέλινο σε μεγάλα κομμάτια (κρατάμε λίγο για ντεκόρ στο τέλος). Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε για 2 περίπου ώρες. Έπειτα κατεβάζουμε το φαγητό από τη φωτιά και σερβίρουμε. Ντεκοράρουμε με ψιλοκομμένο σέλινο.
Τρώγεται και χλιαρή και είναι εξαιρετικά ελαφριά οπότε μπορεί να "φαγωθεί" και το βράδυ.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat