— Συστατικά —

  • 2kg στήθος νεαρό μοσχάρι
  • κομμένο σε μεγάλους κύβους
  • 1 κούπα Αγνόλαδο
  • 2 μεγάλα καρότα κομμένα σε ροδέλες
  • 5 πατάτες κομμένες σε κύβους
  • 1 σέλερι κομμένο σε ροδέλες
  • 1 ματσάκι σέλινο κομμένο στη μέση
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο
  • αλάτι
πιπέρι

— Εκτέλεση —

Σε μια κατσαρόλα βράζετε 1 1/2 λίτρο νερό στο οποίο έχετε προσθέσει αλάτι και ρίχνετε το κρέας. Μόλις πάρει την πρώτη βράση, το ξαφρίζετε καλά και στη συνέχεια προσθέτετε το λάδι και το κρεμμύδι. Βράζετε για μισή ώρα περίπου. Κατόπιν προσθέτετε τα καρότα, τις πατάτες, το σέλινο και το σέλερι και συνεχίζετε το βράσιμο για περίπου μία ώρα ακόμα, σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν τα λαχανικά.
Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε και ρύζι. Αλατοπιπερώνετε τη σούπα και τη σερβίρετε καυτή.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat