KΡΑΣΑΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ

— Συστατικά —
- 1 kg μοσχαράκι α/ο
- 1/2 κούπα ελαιόλαδο
- Λίγο μαϊντανό
- Μανιτάρια Porcini
- 2-3 καρότα
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
- Κόκκους πιπεριού
- Αλάτι
— Εκτέλεση —
Κόβουμε το κρέας σε κύβους, όχι πολύ μικρούς, και τους σωτάρουμε στην κατσαρόλα με το ελαιόλαδο για 2 περίπου λεπτά. Ρίχνουμε στη συνέχεια το κρεμμύδι και σβήνουμε με το κόκκινο κρασί.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά μας, τα μανιτάρια, τα καρότα και τους κόκκους πιπεριού, ρίχνουμε νερό και σιγοβράζουμε για μία με μιάμιση ώρα (προσθέτουμε επιπλέον νεράκι αν χρειαστεί). Ένα τέταρτο περίπου πριν το κατεβάσουμε από την κατσαρόλα, προσθέτουμε το αλάτι και δένουμε τη σάλτσα με λίγο αλευράκι αν χρειαστεί (για το δέσιμο: σε ένα ποτηράκι κρασιού ανακατεύουμε μια κουταλιά αλεύρι με το νερό και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα, ανακατεύοντας προσεκτικά).
Σερβίρουμε με κους κους, ρύζι ή ό,τι άλλο επιθυμείτε.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά μας, τα μανιτάρια, τα καρότα και τους κόκκους πιπεριού, ρίχνουμε νερό και σιγοβράζουμε για μία με μιάμιση ώρα (προσθέτουμε επιπλέον νεράκι αν χρειαστεί). Ένα τέταρτο περίπου πριν το κατεβάσουμε από την κατσαρόλα, προσθέτουμε το αλάτι και δένουμε τη σάλτσα με λίγο αλευράκι αν χρειαστεί (για το δέσιμο: σε ένα ποτηράκι κρασιού ανακατεύουμε μια κουταλιά αλεύρι με το νερό και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα, ανακατεύοντας προσεκτικά).
Σερβίρουμε με κους κους, ρύζι ή ό,τι άλλο επιθυμείτε.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat