
— Συστατικά —
Για τα κεφτεδάκια:
Έξτρα υλικά:
- 1kg μοσχαρίσιος κιμάς
- 2 κρεμμύδια, λιωμένα στο μίξερ
- 3 φέτες ψωμί (μπαγιάτικο & μουσκεμένο)
- 1 αυγό
- Λίγο Αγνόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
- 2 ντομάτες περασμένες στον τρίφτη
- 2 κουταλιές ντοματοπελτέ
- Μισή κούπα Αγνόλαδο
- λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού
- αλάτι, πιπέρι
Έξτρα υλικά:
- 1 κούπα τριμμένο κεφαλοτύρι
- 500g σπανάκι
— Εκτέλεση —
Πλάθετε τα υλικά για τα κεφτεδάκια μέσα σ' ένα μεγάλο μπολ και τα τοποθετείτε σε ένα ταψί.
Σε μια κατσαρόλα, βράζετε για 15 λεπτά τη ντομάτα, το λάδι και τον πελτέ, αφού πρώτα τον έχετε διαλύσει σε μισό ποτήρι νερό. Μόλις η σάλτσα πάρει μια δυο βράσεις, προσθέτετε το σπανάκι, αφού πρώτα το έχετε ζεματίσει σε καυτό νερό για 1-2 λεπτά και αλατοπιπερώνετε.
Τέλος, περιχύνετε με τη σάλτσα τους κεφτέδες στο ταψί και πασπαλίζετε με τα φύλλα του βασιλικού και το κεφαλοτύρι. Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου.
Σερβίρετε με ρύζι.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat
Σε μια κατσαρόλα, βράζετε για 15 λεπτά τη ντομάτα, το λάδι και τον πελτέ, αφού πρώτα τον έχετε διαλύσει σε μισό ποτήρι νερό. Μόλις η σάλτσα πάρει μια δυο βράσεις, προσθέτετε το σπανάκι, αφού πρώτα το έχετε ζεματίσει σε καυτό νερό για 1-2 λεπτά και αλατοπιπερώνετε.
Τέλος, περιχύνετε με τη σάλτσα τους κεφτέδες στο ταψί και πασπαλίζετε με τα φύλλα του βασιλικού και το κεφαλοτύρι. Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου.
Σερβίρετε με ρύζι.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat