ΚΙΛΟΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ

— Συστατικά —
- 1kg κιλότο μοσχάρι, πλυμένο, στεγνωμένο και κομμένο σε μεγάλους κύβους
- 1 κούπα Αγνόλαδο
- 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- Αλάτι
- Πιπέρι σε κόκκους
- 500ml λευκό ξηρό κρασί
- 1 φύλλο δάφνη
- 2 γεμάτες κ.σ. μέλι
— Εκτέλεση —
Κόβουμε, πλένουμε και στεγνώνουμε το κρέας. Στη συνέχεια το σοτάρουμε, προσθέτουμε τα 2κρεμμύδια και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν.
Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το κρασί και το δαφνόφυλλο. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για περίπου 2 ώρες.
Προσθέτουμε 2 γεμάτες κουταλιές μέλι και λίγο νερό και συνεχίζουμε το βράσιμο για 10-15 ' μέχρι να σκουρύνει η σάλτσα και να πήξει.
Σερβίρουμε με μακαρόνια, ρύζι ή πατάτες.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat
Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το κρασί και το δαφνόφυλλο. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για περίπου 2 ώρες.
Προσθέτουμε 2 γεμάτες κουταλιές μέλι και λίγο νερό και συνεχίζουμε το βράσιμο για 10-15 ' μέχρι να σκουρύνει η σάλτσα και να πήξει.
Σερβίρουμε με μακαρόνια, ρύζι ή πατάτες.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat