— Συστατικά —

  • 4-6 Φέτες φιλέτο νεαρό μοσχάρι (ανάλογα με τα άτομα )
  • 1/2 φλ. λευκό κρασί
  • 150g φρέσκο βούτυρο
  • Ξύσμα ενός λεμονιού
  • Αλάτι πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • Πολύχρωμα πιπέρια
  • Λίγο θυμάρι ή δεντρολίβανο 

— Εκτέλεση —

Ψήνουμε κατά προτίμηση τα φιλέτα στη σχάρα άλογα με το πώς τα προτιμάμε (καλοψημένα η όχι) και τα τοποθετούμε σε ένα ξύλο κοπής για
2-3 λεπτά για να ξεκουραστούν. Εναλλακτικά ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι (κατά προτίμηση να μην έχει κοπεί το φιλέτο σε φέτες), το θωρακίζουμε γύρω γύρω και συνεχίζουμε το ψήσιμο για δύο τρία λεπτά ενώ προσθέτουμε το μισό βούτυρο, λίγο αλάτι και το φρεσοτριμμένο πιπέρι. Αποσύρουμε το φιλέτο πάνω σε ξύλο κοπής και συνεχίζουμε για να ετοιμάσουμε μια αρωματική συνοδευτική σάλτσα προσθέτοντας το θυμάρι, το δεντρολίβανο, τα πιπέρια το κρασί και βράζουμε για δύο τρία λεπτά με το υπόλοιπο βούτυρο. Κόβουμε το φιλέτο σε φέτες και τα σερβίρουμε με ψητά λαχανικά ψητές πατάτες και την αρωματική σάλτσα
Συνοδεύουμε με κρασί της αρεσκείας σας  !
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat