ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

— Συστατικά —

  • 6 μοσχαρίσια φιλετάκια
  • 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 150 g τυρί Gouda
  • 100 g Philadelphia
  • 1 κρέμα γάλακτος
  • Σιναπόσπορος
  • αλάτι και πιπέρι

— Εκτέλεση —

Ψήνετε τα φιλετάκια στη σχάρα ή σε πλατό με προσοχή να μη σας στεγνώσουν! Στη συνέχεια αδειάζετε την κρέμα γάλακτος σε μια κατσαρόλα και μόλις ξεκινήσει η βράση της προσθέτετε τα τυριά και ανακατεύετε καλά για 1 περίπου λεπτό και στη συνέχεια κατεβάζετε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Δοκιμάζετε και προσθέτετε πιπέρι και λίγο αλάτι αν χρειάζεται. Σερβίρετε τα φιλετάκια με την κρέμα και αν θέλετε φρέσκια σαλάτα και ντεκοράρετε με 2-3 σταγόνες ελαιόλαδο και λίγο σιναπόσπορο.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!

Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat