— Συστατικά —

2 μοσχαρίσιες μπριζόλες κομμένες σε λεπτές φέτες 
3κ.σ. Αγνόλαδο
2 μεγάλες πιπεριές πολύχρωμες κομμένες σε φέτες 
1 μεσαίο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
5-6 μανιτάρια κομμένα σε φέτες
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες 
1κ.σ. σάλτσα Worcestershire
 χυμό από 2 lime
10 μικρές τορτίγιες 

Καρύκευση για το κρέας 
2κ.γ κύμινο
2κ.γ τσίλι 
αλάτι-πιπέρι 

— Εκτέλεση —

Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύουμε το κύμινο, το τσίλι, το αλάτι και το πιπέρι. Αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μεγάλο και βαθύ σκεύος, ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε τις πιπεριές, τα μανιτάρια, το σκόρδο  και το κρεμμύδι.
Σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.  Λίγο πριν το τέλος ρίχνουμε τη μισή ποσότητα καρύκευσης, ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να βγάλουν τα αρώματά τους. Μεταφέρουμε σε ένα πιάτο. 

Στο ίδιο σκεύος, ζεσταίνουμε λίγο ακόμα λάδι και προσθέτουμε τις φέτες κρέατος. Ρίχνουμε την υπόλοιπη ποσότητα καρύκευσης και τη σάλτσα Worcestershire. Μαγειρεύουμε το κρέας για περίπου 4-5 λεπτά. Ξαναρίχνουμε τα λαχανικά στο τηγάνι και περιχύνουμε με το χυμό lime. 

Σερβίρουμε το μείγμα σε κάθε τορτίγια, με κόλιανδρο και γουακαμόλε.