— Συστατικά —

  • 2kg Μοσχαράκι 
  • 1κούπα  Αγνόλαδο
  • 3 καρότα
  • 13 κρεμμύδια
  •  2φύλλα δάφνης
  • 4 ώριμες ντομάτες τριμμένες  
  • 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 1kg πατάτες
  • 1 αλάτι
  • 1 πιπέρι σε κόκκους
  • Λίγο θυμάρι φρέσκο
  • 2 κούπες νερό 

— Εκτέλεση —

Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και το σοτάρουμε στην κατσαρόλα μαζί με το λάδι στην συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμύδι, τα καρότα, τις ντομάτες, το νερό, τον πελτέ, τα μυρωδικά και βράζουμε για μιάμιση ώρα Έπειτα προσθέτουμε και τις πατατούλες κομμένες στα τέσσερα και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να βράσουν οι πατάτες και να δέσει η σάλτσα .
Σερβίρουμε και ντεκοράρουμε με φρέσκο θυμάρι και πράσινη σαλάτα.

Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Για περισσότερες συνταγές, νόστιμες ιδέες και ενημέρωση πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, σας περιμένουμε και στο Facebook.com/AgnoMarketMeat